onsdag 7. januar 2009

Bilder!

Naa har vi vaert paa tur i nesten to uker, men det fooles mye mye lengre. At dere hjemme nettopp er ferdig med juleferien virkelig rart aa tenke paa. Her er det sommerferie naa til ut januar. I loopet av to uker har vi tatt hundrevis av bilder tilsammen! Her kommer noen faa for aa vise litt av det vi har gjort.

Her er vi i Managua paa vei opp til et monument, opp mot statuen av Sandino for de som er lokalkjente;) Vi satte oss for aa nyte utsikten mot utover Managua ooverst i trappen, men da kom en soldat og sa at vi ikke fikk lov aa sitte der, men vi kunne ta bilder.

Her er det lille paradiset av en foss i Esteli. Den heter Estanzuela, og ligger et godt stykke utenfor byen. Spraakskolen hadde ordnet skyss for oss hit ogsaa skulle vi gaa hjem, men det vi hadde blitt fortalt var 2km utenfor byen var absolutt mer enn det paa en smal grusvei og utrolig bratte bakker opp og ned. Derfor haiket vi hjem igjen, for det har vi jo laert paa Sund;) Det ble en tur vi ikke vil glemme! Sjaaforen kjoorte som en gris, og naar vi ble satt av sa han som var med oss fra skolen at vi ikke trengte aa takke for annet enn at vi hadde livet i behold. For min del synes jeg det var helt topp, bedre enn noen karusell jeg har proovd!

Dette bildet er fra der vi besookte bananplantasjearbeiderne og deres familier i Mangagua. Som Karoline skrev protesterer de utenfor regjeringsbygget. Der har de laget en liten by hvor de bor over 700 stykker. Alle husene er bare laget av pappesker og plastsekker o.l.


Dette er fra vulkanen! Masse rooyk og stivnet lava. Det var en enorm utsikt derifra!!!

Det var noen bilder:)
Her i Esteli gaar det som sagt bra. vi har skole hver dag fra halv ni til halv ett, saa er det hjem og spise lunsj. Paa ettermiddagene har vi vaert i byen eller hatt opplegg. Den ene dagen var v ii fossen, i gaar var vi aa besookte en organisasjon som hjelper unge gutter som har rusproblemer. Det eret hus hvor de kan komme og faa hjelp til aa bli rusfrie. Organisasjonen har flere hus i hele Mellom Amerika. Her i esteli bor det naa 18 gutter, men det varier veldig.
I dag skal vi kokkelerer og lage en rett som heter vigoron.
Hvordan er det med dere i Palacaguina!?! Vi synes vi er saa faa her, faar ikke telt lengre enn til ocho. Savner dere
-Solvei-



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar